onsdag, januari 03, 2007

Personal shopper..

Det är härligt med modern teknologi. Såg denna underbara chaise lounge, när den just packats upp. Ringde videosamtal till Sara, visade upp mig själv latandes i den, zoomade in tyg, fotade helbild. Johan godkände. Köpet klart.

Den är från en provkollektion och finns bara i ett exemplar. Kan det bli mer exklusivt? Just som man vill ha det. Kommer bli underbar i det rum som ska bli garderob i den nya lyan. Jag är avundsjuk, vill ju också ha ett helt rum för kläder och ass. Det är det nya svarta inom heminredning. Glöm kök och badrum. Platta tvapparater är så medelklass. Det ska vara ett onödigt stort och dekadent klädrum. En plats där allt kretser runt den egna imagen. Speglar, belysning och möbler som bara är där för att göra det lättare att man ska kunna se så bra ut som man bara kan.

Det innebär inte att någon form av träningsredskap hör hemma där. Nej. Åter nej. Här ska en artificiell skönhet skapas. En skönhet som kommer utifrån!

Vad kommer då mer till pass än en divan att ta en powernap på? Samla tankarna för att ta dagens viktigaste beslut. Vilken av alla underbara outfits som hänger på display ska jag ta på mig?

2 kommentarer:

tamigintepaorden@hotmail.com sa...

Satans vilken snygg möbel. Don efter person.

danidanger sa...

Yeah baby, yeah!